I virksomheder

G4S Danmark

G4S har mere end 100 års ekspertise som vagt- og sikkerhedsvirksomhed. Hver eneste dag er selskabet og dets medarbejdere med til at skabe sikkerhed og tryghed i private hjem og i virksomheder.

24/7 åbningstid betyder, at der altid er nogen på arbejde. I sådanne virksomheder er vare- og sodavandsautomater meget værdsatte blandt medarbejderne. Således også i GS4 i Glostrup, hvor der kan betales med både kort og mobil.

Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland i Odsherred er en populær forlystelsespark med omkring 70 sjove og udfordrende forlystelser. Sommerlandet er åbent for publikum i sommerhalvåret.

I parken er installeret et antal selvbetjente automater med tilbud til de besøgende – og helt i overensstemmelse med sommerlandets koncept, kun med kort og mobilbetaling. Ingen kontanter.

Zoologisk have København

Der er opstillet tre selvbetjeningsautomater med Vending CAT.

Tivoli

Ved et større antal af Tivolis forlystelser er monteret en Vending CAT, således at bedsteforældre og forældre samt andre uden Turpas nemt og enkelt har mulighed for spontant at betale for en tur i en forlystelse. Ofte sammen med barn eller barnebarn.

G4S

Vendingmaskine i G4S