På hospitaler

Rigshospitalet

På Rigshospitalet servicerer fire automater de omkring 10.000 patienter, pårørende og personale, der i løbet af et døgn har deres gang på Rigshospitalet.

Det er afgørende, at betalingsterminalerne er brugervenlige, hurtige, driftsikre og robuste for at kunne betjene de mange mennesker tilfredsstillende. Med Vending CAT er der sket en betydelig stigning i salget.

Glostrup hospital

I hospitalets café område står fem automater med Vending CAT, og i venterummet ved akutmodtagelse (skadestuen) er yderligere tre automater installeret med Vending CAT.

Der er således otte automater til at servicere Glostrup hospitals 2.400 medarbejdere, mange patienter og pårørende. Hospitalet har årligt 245.000 ambulante besøg, og der udskrives årligt i størrelsesordenen 23.000 patienter.

Vending CAT terminalerne bruges flittigt og til kundernes høje tilfredshed, hvad enten det er kort- eller mobilbetaling.

Region Sjælland

I Region Sjælland , fx i hospitalerne i Slagelse og Holbæk findes sodavandsautomater, hvor der kan betales med dankort og mobiltelefon i de installerede Vending CAT.

Case_rigshospital01

Kiosken på Rigshospitalet

Selbetjeningsautomater på Glostrup Hospital

Selbetjeningsautomater på Glostrup Hospital